ΓΛΑΥΚΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΓΛΑΥΚΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΜΕΡΙΔΕΣ: 4
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 20Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: ΜΕΤΡΙΟΣ

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 συσκευασία Γλαύκος σε φέτες Λαναράς 800gr
  • 2-3 πατάτες κομμένες σε ροδέλες
  • 2-3 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε φέτες
  • Χυμό από ένα λεμόνι
  • 150ml ελαιόλαδο
  • Λίγη ρίγανη, δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι.
  • Αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε ένα ταψί τοποθετούμε τις πατάτες, το κρεμμύδι, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι, τη ρίγανη και το δεντρολίβανο. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα στρώνουμε ομοιόμορφα στο ταψί. Προσθέτουμε λίγο νερό και ψήνουμε για 20 λεπτά. Βγάζουμε το ταψί απ’ το φούρνο και προσθέτουμε το ψάρι που έχουμε ξεπαγώσει. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και λίγα από τα μυρωδικά και ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά.
Δημοσιεύθηκε στις 2017-02-20 Συνταγές, ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ 5953
Προηγούνο
Επόμενο