ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ

ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ

ΜΕΡΙΔΕΣ:
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ:

ΥΛΙΚΑ:

  • 300γρ. κοκκινόψαρο Λαναράς
  • 300γρ. μπακαλιάρος Ακέφαλος Λαναράς
  • 2 πατάτες κανονικού μεγέθους κομμένες σε κύβους
  • 1-2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
  • 2-3 καρότα κομμένα ροδέλες
  • Λίγα ντοματίνια για χρώμα
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • 150 ml ελαιόλαδο
  • Νερό μέχρι να σκεπάσει τα υλικά
  • Αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα, τις πατάτες και τα ντοματίνια, αλάτι και πιπέρι. Σιγομαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το νερό και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά. Έπειτα βάζουμε τον κοκκινόψαρο και τον μπακαλιάρο που έχουμε ξεπαγώσει και το χυμό λεμονιού και μαγειρεύουμε για άλλα 15-20 λεπτά.
Συμβουλές: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αν θέλουμε σέλινο, φινόκιο, ακόμα και τζίντζερ αν θέλουμε πιο ιδιαίτερη γεύση. Γαρνίρουμε με λίγο μαϊντανό.
Δημοσιεύθηκε στις 2017-02-20 Συνταγές, ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ 2054
Προηγούνο
Επόμενο